Sentjens Saunabouw, uw standaard en maatwerk wellness specialist!

Sauna concepten voor privé en professioneel gebruik
Als fabrikant van saunas maken wij alles op het gebied van sauna en saunabouw voor bij u thuis en bedrijf: sauna’s op maat, als prefab of bouwpakket en alle accessoires.

Vandaag de dag is er meer en meer behoefte aan ontspanning van lichaam en geest. Om de drukte van alledag te compenseren, voor uw gezondheid, of gewoon omdat u het fijn vindt te baden in rust en warmte. Dit kan bij een wellness bedrijf, sportschool, hotel, vakantiepark maar zeker ook bij u thuis. Voor alle gebruikers produceren en leveren wij sinds 1993 sauna’s en infrarood kabines, en alle daarvoor denkbare toebehoren en accessoires. Ook deze maken wij veelal zelf, of leveren wij deze van gerenommeerde fabrikanten.

EOS saunaovensSauna voor thuis.
Wenst u een traditionele houten Finse sauna of een moderne sauna cabine met moderne materialen zoals glas? Bent u op zoek naar een standaard cabine of een maatwerk oplossing voor een sauna op maat? Wij maken deze, en daag ons uit met uw wensen. Wij begeleiden u graag van het idee naar eerste ontwerpschets, verder met uw wensen naar de ontwerptekening in AutoCad, en pas als het helemaal naar uw zin is tot het eindproduct. Aan u de keuze of wij uw sauna installeren of dat u dit zelf gaat uitvoeren, waarbij u altijd op onze ondersteuning mag rekenen.
Zo kunt u daarna thuis heerlijk genieten in uw eigen kwaliteits sauna of infraroodcabine, helemaal naar wens, en te gebruiken op die momenten dat u het uitkomt. Als fabrikant leveren wij onze producten direct aan zowel particuliere als professionele gebruikers.

Naast de eigen productie van sauna’s en infrarood cabines leveren we ook alle accessoires en producten voor de recreatieve wellnessmarkt. Daarnaast leveren wij ook advies aan de architecten, ontwerpbureaus en aannemers.Kwaliteit voor zekerheid en duurzaamheid

Professioneel maatwerk wellness
Sentjens Saunabouw is fabrikant en specialist in het bouwen van hoogwaardige sauna cabines en infrarood cabines voor zowel particulieren als bedrijven. Door toepassing van onze in de praktijk opgedane kennis en ervaring, vakbekwame timmerlieden en moderne houtbewerkingsapparatuur van gerenommeerde merken, garanderen u dat u daarmee de perfecte wellness ervaring aan uw klanten kan aanbieden!

Bezoek onze showroom en accessoire shop
Showroom Sentjens Saunabouw te MolenaarsgraafBezoek onze showroom en laat u vrijblijvend adviseren. In de showroom staan voor u diverse sauna’s en infrarood kabines opgesteld, zowel standaard als maatwerk, om u onze vaardigheden te tonen. Zo krijgt u een prima indruk van de vele mogelijkheden die wij u voor een eigen sauna of infraroodcabine kunnen aanbieden.

In onze accessoire shop hebben we alle denkbare accessoires voor in en om uw sauna en infraroodkabine. Uiteraard is ook een bezoek aan de werkplaats ook mogelijk, zodat u met eigen ogen kunt zien hoe wij de kabines en accessoires produceren.