Tel. +31 (0)184-641972
Polderweg-oost 18, 2973AN Molenaarsgraaf Nederland
saunabouw@sentjens.nl Contact

Voetenbaden

Home » Afkoelaccessoires » Voetenbaden
Het voorbereiden op elk saunabad begint met een juiste opwarming. Hiervoor worden een warme voetenbaden gebruikt om het lichaam via de voeten op te warmen en de bloedvaten te laten verwijden. Door te het nemen van een warm voetbad zal je lichaam goed kunnen transpireren in de sauna.

Na elk saunabad moet het lichaam weer afkoelen, eerst een koud dompelbad of stortdouche en daarna langzaam afkoelen met een warm voetbad. Dit is belangrijk om de bloedvaten te weer te laten verwijden en een optimale afvoer van lichaamswarmte kan plaatsvinden.

Belangrijk bij houten voetenbaden is dat de binnenzijde geen vocht, zeepresten en vuil kan opnemen. Bij de houten Blumenberg voetenbaden is daarom zowel aan binnenzijde als buitenzijde een hygiënische laklaag aangebracht. Er hoeft dan ook geen water in het voetbad te blijven staan om te voorkomen dat deze gaat lekken door uitdroging van het hout, dit in tegenstelling tot de ongelakte baden welke her en der worden aangeboden. Een Blumenberg bad is daarom ook gemakkelijk schoon te houden en een blijvend mooi product in uw badkamer of saunaruimte.

Kenmerken van de hoogwaardige Blumenberg producten:

  • Handgemaakte producten
  • Waterdicht verlijmd
  • Huidvriendelijke oppervlakafwerking
  • Hygiënische afwerklaag, eenvoudig te reinigen
  • 100% waterdicht

Blumenberg omschrijving

EURO

 voetenbad lariks_1  401/05 Blumenberg voetenbak / voetbad Lariks hout  Ø 40cm, binnen gelakt buiten gelakt, inhoud 16 literBestel in onze webshop

€ 103,00

 voetenbad Kambala_1  521/05 Blumenberg voetenbak / voetbad Kambala hout Ø 40cm, binnen gelakt buiten gelakt, inhoud 16 literBestel in onze webshop  € 101,00

Alle prijzen zijn incl. 21% BTW, vanaf onze showroom te Molenaarsgraaf, prijswijzigingen voorbehouden.

Wilt u meer informatie?

Bezoek onze showroom en laat u vrijblijvend adviseren. In de showroom staan voor u diverse sauna’s en infrarood cabines opgesteld, zowel standaard als maatwerk, om u onze vaardigheden te tonen.

Openingstijden:

Maandag: Gesloten
Dinsdag tot vrijdag van 10.00 uur tot 17.00 uur
Zaterdag: 10.00 uur tot 16.00 uur
Op zon- en feestdagen altijd gesloten.

Volop gratis parkeergelegenheid 

Producten
Sentjens Saunabouw

Polderweg-Oost 18
2973 AN Molenaarsgraaf Nederland
tel. +31 (0)184 -641972
saunabouw@sentjens.nl

Openingstijden

Privacyverklaring  

Realisatie Webdesign Alblasserwaard

© 1993-2024 Sentjens Saunabouw Molenaarsgraaf Holland