Tel. +31 (0)184-641972
Polderweg-oost 18, 2973AN Molenaarsgraaf Nederland
saunabouw@sentjens.nl Contact
Sentjens Saunabouw

Uw standaard en maatwerk sauna – wellness specialist!

Als fabrikant van sauna’s maken wij al sinds 1995 alles op het gebied van sauna en saunabouw voor bij u thuis en/of bedrijf: saunas op maat, infrarood cabines, beiden zowel als prefab of DHZ bouwpakket en alle denkbare accessoires.

Sauna kopen voor privé of professioneel gebruik?

Als fabrikant van sauna’s maken wij al sinds 1993 alles op het gebied van sauna en saunabouw voor bij u thuis en/of bedrijf: saunas op maat, infrarood cabines, beiden zowel als prefab of bouwpakket en alle denkbare accessoires.

Vandaag de dag is er meer en meer behoefte aan ontspanning van lichaam en geest. Om de drukte van alledag te compenseren, voor uw gezondheid, of gewoon omdat u het fijn vindt te baden in rust en warmte. Dit kan bij een wellness bedrijf, sportschool, privésauna, hotel, vakantiehuis, recreatiepark, riviercruiseschip maar zeker ook bij u thuis.

Sinds 1995 produceren wij zelf kwalitatieve sauna’s en infrarood cabines, alle toebehoren en houten sauna toebehoren. Ook de accessoires maken wij veelal zelf, of leveren wij deze van gerenommeerde fabrikanten als o.a. EOS, E4S, Eliga, Finnsa en Blumenberg.

Redenen om ons uw maatwerk sauna te laten maken:

  • Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk sauna’s en infrarood cabines
  • Wij zijn uw partner vanaf uw idee naar ontwerp, bouw en installeren van uw droomsauna
  • Wij zijn flexibel in maatvoering, vorm en materialen
  • Wij leveren topkwaliteit apparatuur van EOS, en accessoires van eigen fabricaat, Blumenberg, Finnsa en Eliga

Klassieke Finse sauna en/of combinatie met softstoom of zelfs met infrarood?
Omdat wij zowel traditionele Finse sauna’s als infraroodcabines produceren, kunnen we voor u ook alle mogelijke combinaties produceren die het beste van beide bieden.

Een klassieke Finse sauna gebruikt u op hoge temperatuur (65-100°C) bij een lage luchtvochtigheid (5-25%). Wenst u echter een vochtige stoomsauna creëren met een hoge luchtvochtigheid (30-80%) en een lagere temperatuur (40-65°C), dan kan dat beiden perfect in dezelfde sauna met een combioven.

U kunt dan de ene keer de sauna gebruiken als traditioneel Finse sauna en de andere keer als Bio sauna. Of wilt u uw klassieke sauna combineren met Full spectrum infraroodlampen? Ook die combinatie maken wij graag voor u en geniet u van de dubbele werking.

Sauna en infrarood voor thuis; zowel standaard cabines als maatwerk.
Wenst u een traditionele houten Finse sauna of een moderne sauna cabine met moderne materialen zoals glas? Bent u op zoek naar een standaard cabine of een maatwerk oplossing voor een sauna op maat? Wij maken deze, en daag ons uit met uw wensen.

Wij begeleiden u graag van het idee naar eerste ontwerpschets, verder met uw wensen naar de ontwerptekening in AutoCad, en pas als het helemaal naar uw zin is tot het eindproduct. Aan u de keuze of wij uw sauna installeren of dat u dit zelf gaat uitvoeren, waarbij u altijd op onze ondersteuning mag rekenen.

Zo kunt u daarna thuis heerlijk genieten in uw eigen kwaliteitssauna of infraroodcabine, helemaal naar wens, en te gebruiken op die momenten dat u het uitkomt. Als fabrikant leveren wij onze producten direct aan zowel particuliere als professionele gebruikers.

Naast de eigen productie van sauna’s en infrarood cabines leveren we ook alle accessoires en producten voor de recreatieve en professionele wellnessmarkt. Daarnaast leveren wij ook advies aan de architecten, ontwerpbureaus en aannemers.

Vakmanschap staat bij ons altijd met stip op nummer één. Dat betekent: maatwerk, hoogwaardige kwaliteit van materialen en apparatuur, oog voor detail, gedegen advies en hoge afwerkingsgraad. Maar ook persoonlijke betrokkenheid, flexibele werkhouding en zeer korte communicatielijnen. Van offerte aanvraag tot oplevering van uw (droom)sauna en/of infraroodcabine.

Professioneel maatwerk wellness
Sentjens Saunabouw is fabrikant en specialist in het bouwen van hoogwaardige sauna cabines en infrarood cabines voor zowel particulieren als bedrijven. Door toepassing van onze in de praktijk opgedane kennis en ervaring, vakbekwame timmerlieden, moderne houtbewerkingsmachines en apparatuur van gerenommeerde merken, garanderen wij dat u daarmee de perfecte wellness ervaring aan uw klanten kunt aanbieden!

Bezoek onze showroom en accessoire shop
Bezoek onze showroom en laat u vrijblijvend adviseren. In de showroom staan voor u diverse sauna’s en infrarood cabines opgesteld, zowel standaard als maatwerk, om u onze vaardigheden te tonen. Zo krijgt u een prima indruk van de vele mogelijkheden die wij u voor een eigen sauna of infraroodcabine kunnen aanbieden.

In onze accessoire shop hebben we alle denkbare accessoires voor in en om uw sauna en infraroodcabine. Uiteraard is ook een bezoek aan de werkplaats ook mogelijk, zodat u met eigen ogen kunt zien hoe wij de cabines en houten accessoires produceren. Uiteraard kunt u deze accessoires en toebehoren ook in onze webshop bestellen.

Projecten
Voor wie eerst wat inspiratie wil opdoen en de vele mogelijkheden wil zien van maatwerksauna's is het aan te bevelen om eens onze projecten te bekijken. Daar ziet u een kleine greep uit de talloze door ons geproduceerde sauna's. Er is wellicht meer mogelijk dan u zult denken...

Wilt u meer informatie?

Bezoek onze showroom en laat u vrijblijvend adviseren. In de showroom staan voor u diverse sauna’s en infrarood cabines opgesteld, zowel standaard als maatwerk, om u onze vaardigheden te tonen.
Van 3 juni tot en met 24 juni zijn wij wegens vakantie gesloten.

Openingstijden:

Maandag: Gesloten
Dinsdag tot vrijdag van 10.00 uur tot 17.00 uur
Zaterdag: 10.00 uur tot 16.00 uur
Op zon- en feestdagen altijd gesloten.

Volop gratis parkeergelegenheid 

Producten
Sentjens Saunabouw

Polderweg-Oost 18
2973 AN Molenaarsgraaf Nederland
tel. +31 (0)184 -641972
saunabouw@sentjens.nl

Openingstijden

Privacyverklaring  

Realisatie Webdesign Alblasserwaard

© 1993-2024 Sentjens Saunabouw Molenaarsgraaf Holland