Sentjens Airconditioning Molenaarsgraaf


Omdat we graag in een prettig klimaat vertoeven.

Leveringsprogramma
Panasonic
 airconditioning systemen

 Wand model

 Cassette model

 Vloer - plafond model

Kanaal model

Panasonic airconditioners voor optimale prestaties en een uitstekende prijs- kwaliteit verhouding.

 

Panasonic brengt de mensen in harmonie met hun omgeving.

Met een breed programma van uiterst geavanceerde wand-, cassette-, plafond-, vloer-en kanaalmodellen, in single-split, Muiti-split- of warmtepomp uitvoering brengt Panasonic het comfort waar U het wenst.
Airconditioners met een uitstekende prijs- kwaliteitverhouding. Of het nu om kantoren, winkels, medische centra, horecagelegenheden, computerruimten, home-offices, of woon- en slaapkamers gaat: in goed overleg met ons, creëert u altijd een oplossing, die past bij uw wensen en uw budget.
Zowel de temperatuur als luchtvochtigheid worden binnen vastgestelde grenzen gehandhaafd en de aanwezige lucht wordt gereinigden bij sommige modellen ook ververst.


 

Panasonic wenst u nu alvast een bijzonder comfortabel leefklimaat toe!

Fluisterstille werking
Panasonic stelt zeer hoge eisen aan het geluidsniveau van zowel de binnen- als de buitenunits. Prettig voor het comfort van zowel de gebruiker als voor de omgeving. Panasonic airconditioners behoren tot de stilste airconditioners die er verkrijgbaar zijn.

 

Energieklasse
Panasonic airconditioners behoren tot de zuinigste in hun soort! Economy Mode; deze stand wordt gebruikt als er een comfortabele temperatuur in de ruimte is bereikt en bespaart tot 20% energie. Vele modellen vallen in de A/A klasse, bij zowel koelen als verwarmen.


 

Wand model

Luxueus

Een chique woonkamer met marmeren vloer en een leren bankstel. De strakke design van Panasonic airconditioners past uitstekend in deze luxe omgeving. Naast een fraai uiterlijk zorgen deze modellen ook voor een gezonde schone lucht d.m.v. Nanoe-G geavanceerde luchtreiniger techniek.
   
Met een infrarood afstandsbediening kunnen de functies ingesteld worden zoals, temperatuur, ventilatorsnelheid, uitblaasrichting, ontvochtiging, tijdstip van aan- en/of uitschakelen (24 uurs klok), of zelfs volledig automatische werking.

De Panasonic wandmodellen zijn uitermate geschikt voor toepassing in ondermeer woonruimtes en kleine kantoorruimtes.

Wanneer meerdere ruimtes gekoeld dienen te worden kan een multi-split systeem de oplossing bieden.

Extreem stil. Panasonic slaagt er al jaren in om één van de stilste airconditioners in de markt te maken.

Het binnendeel werkt stil op een lage fan snelheid. Als u op de afstandbediening op het knopje Quiet Mode drukt, dan zal het geluidsniveau nog verder dalen tot 20dB. Bij 20dB is onze airco net zo stil als in de bibliotheek! Wij produceren stille airconditioners die u niet storen, zodat u bijvoorbeeld ongestoord kunt in slaap kunt vallen.

SUPER QUIET MODE
Dankzij de laatste generatie compressoren, behoort het buitendeel tot de stilste in de markt. Het binnendeel heeft een onmerkbaar geluidsniveau van 23 dB en dit kan nog eens met 3 dB omlaag gebracht worden zodat het nauwelijks hoorbaar is.

Panasonic Etherea wand model
De Panasonic Etherea airconditioners hebben een nieuwe mooie en stijvolle vormgeving gekregen.

De Etherea met Internet Control:
Bedien uw airconditioning thuis waar u ook bent. Controleer uw comfort en efficiëntie met het laagste energieverbruik.
Internet Control is Panasonic's volgende generatie systeem voor een gebruiksvriendelijke afstandsbediening van de airconditioning of warmtepomp eenheden, met behulp van een eenvoudige Android of iOS-smartphone, tablet of PC via internet.

Eenvoudige installatie:
Sluit het Internet Control apparaat van de  airconditioner of warmtepomp aan met de bijgeleverde kabel en vervolgens koppelt u deze aan uw WiFi systeem. Klaar.

Naast een serie single split modellen heeft Panasonic ook diverse multi-split systemen.
Twee tot zelfs vijf binnen-units, met onafhankelijke en individuele bediening, kunnen hierbij aangesloten worden op één buiten-unit.

Hierbij kunnen zowel wand als plafond, vloer als cassette modellen gecombineerd worden.

 

Multi split uitvoering

 

Groen denken en energie besparen hoeft geen afbreuk te doen aan een comfortabele levensstijl. Daarom is Inverter techniek gebruikt in de Panasonic airconditioners

Met de inverter technologie wordt een zeer constante uitblaastemperatuur gerealiseerd, waarbij tot ca. 50% op  energie bespaard kan worden.

De frequentie geregelde compressor is traploos regelbaar en levert daardoor zeer exact de gewenste koel- of verwarmingscapaciteit. Hierdoor wordt een zeer comfortabele regeling verkregen wat een energie besparing oplevert.

Intelligente Econavi sensoren monitoren de intensiteit van het zonlicht, bewegingen van mensen, activiteiten niveau en de afwezigheid van mensen om onbewuste energieverspilling te detecteren. Econavi past dan het koelvermogen automatisch aan om efficient energie te besparen zonder dat dit het koelcomfort en het gebruiksgemak beïnvloedt.

 

Panasonic R2 rotary compressor

Het hart van de Panasonic Inverter modellen is de nieuwe R2 rotary compressor:
's-werelds meest compacte en hoog-efficiënte compressor mechanisme.

airconditioning

Boordevol techniek, voor uw optimale comfort

Cassette model

Als de te conditioneren ruimte groter is dan ca. 100m3en voorzien is van een systeemplafond, vormt de cassette-unit een ideale oplossing.
Met uitzondering van het uitblaasrooster is deze geheel aan het oog onttrokken. Toevoer van verse buitenlucht is bij bepaalde modellen mogelijk, evenals het conditioneren van een aangrenzende ruimte door midden van een kort uitblaaskanaal. Panasonic cassette airconditioners zijn, dankzij de geringe inbouwdiepte in vrijwel iedere ruimte toepasbaar. De systemen zijn leverbaar in zowel koel- als warmtepomp uitvoeringen. De buitenunits kenmerken zich door hun zeer lage geluidsniveau.

Panasonic
airconditioning

Vloer - plafond modellen model

Vaak biedt een vloeropstelling de ideale oplossing. Panasonic heeft hierin drie modellen cq. capaciteiten. De bediening van deze airconditioning apparaten vindt plaats met behulp van een infrarood afstandsbediening. Dankzij de L-vormige condenswaterbak kan montage ook onder het plafond plaatsvinden. De warmtepomp modellen bieden ook de mogelijkheid om te verwarmen.

Panasonic
airconditioning

Panasonic
airconditioning

Kanaal model

Dit systeem is leverbaar als koel- of als warmtepompmodel en uitermate geschikt voor plaatsing in ruimten waar hoge eisen worden gesteld aan geluidsniveau en luchtverdeling. De binnen-unit wordt boven het verlaagde plafond gemonteerd en wordt zodoende geheel aan het zicht onttrokken. Het gebruik van kanalen maakt het mogelijk de uitblaasroosters in een optimale positie te plaatsen teneinde een gelijkmatige luchtverdeling te krijgen. Zelfs het toepassen van slangen is mogelijk bij gebruik van speciale aansluitmonden.

Panasonic
airconditioning

Buiten units

De buitenunits van Panasonic zijn zeer compact en voorzien van een weersbestendige metalen omkasting. Aangezien er tegenwoordig steeds hogere eisen gesteld worden aan geluidsbelasting, speelt Panasonic hierop in door de stilste buiten units te ontwikkelen. Dankzij energiebesparende rotary en scroll compressoren wordt het energieverbruik en het geluidsniveau beperkt tot een absoluut minimum.

Panasonic
airconditioning

 

Warmtepomp systemen
Panasonic airconditioners zijn leverbaar in een uitvoering die niet alleen koelt maar ook verwarmt. Met de warmtepomptechniek wordt op zeer efficiënte wijze de warmte uit de buitenlucht opgewaardeerd tot een niveau waarbij deze gebruikt kan worden om te verwarmen. Een warmtepomp kan beschouwd worden als een omgekeerde airconditioner.
Het grootste gedeelte van de energie die benodigd is voor de nuttige verwarming wordt onttrokken aan de buitenlucht. Verwarmen met een warmtepomp is milieuvriendelijk en energiezuinig. Het maakt het gebruik van een airconditioner rendabel gedurende een lange periode van het jaar. Zeker tijdens het voor- en najaar kan dit een voordeel zijn omdat er dan plaatselijk verwarmd kan worden.
Naarmate het buiten kouder wordt, zal de capaciteit van de warmtepomp afnemen. In ons klimaat zal bij extreem koude dagen bijverwarming noodzakelijk zijn. Het buitendeel, dat warmte onttrekt aan de buitenlucht, kan bevriezen.
Panasonic airconditioners hebben een automatische ontdooicyclus.

 

Panasonic
airconditioning

Goed advies is van doorslaggevend belang voor het succes van uw investering in airconditioning.
U profiteert pas optimaal van uw airconditioner als het systeem zorgvuldig is afgestemd op de vorm, grootte, functie en indeling van de beoogde ruimtes.
Daarom nemen wij alle tijd om u deskundig te adviserenen staan wij garant voor een vakkundige montage volgens de geldende STEK-eisen en een precieze afstelling van uw systeem.
Zodat iederéén straks een maximaal profijt heeft van een volmaakt klimaat en gereguleerde luchtstroom.
 

kleurlijn

 

Wij leveren en installeren alleen wereldmerken:

Carrier  DéLonghi 

Mitsubishi  en  Panasonic

kleurlijn


Meer informa
tie?

Sentjens Airconditioning Molenaarsgraaf

Polderweg-Oost 18
2973AN  Molenaarsgraaf
tel 0184-641972
fax 0184-649194

E-m@il:

 

Copyright © 2017 Sentjens Airconditioning


All Rights Reserved.
 

Foto's: Panasonic, Sentjens.