Sentjens Airconditioning Molenaarsgraaf

Omdat mensen zich nu eenmaal graag prettig voelen.

Leveringsprogramma

Mitsubishi Split systemen

 Wand model

 Cassette model

 Vloer model

 Plafond onderbouw model

 Kanaal model

 Warmtepomp systemen

 

Mitsubishi airconditioners, haast onmerkbaar aanwezig, fluisterstil en mooi.

Standaard geleverd met 3 jaar fabrieksgarantie.

De huid is het grootste en het gevoeligste orgaan van de mens. Kippenvel, zweetdruppels en haartjes die overeind gaan staan; het zijn de eerste signalen die aangeven hoe we ons voelen binnen een bepaalde ruimte.

Mitsubishi Electric ontwikkelt al 90 jaar kwalitatieve airconditioners. Ze verwarmen, koelen, filteren en ontvochtigen met de grootste zorg uw leefomgeving, zodat het klimaat te allen tijde prettig aanvoelt.
Wij noemen dat °ClimateCare.

Maar °ClimateCare houdt meer in. Onze airconditioners zijn fluisterstil en uiterst zuinig met energie. Want een gezond en evenwichtig milieu vinden wij minstens zo belangrijk als een comfortabel binnenklimaat.

Brochure: °ClimateCare

Mitsubishi Electric brengt de mensen in harmonie met hun omgeving.

Bij goede airconditioning werken techniek en natuur harmonieus met elkaar samen. Als het kwik stijgt, verdampt uw lichaam de overtollige warmteen geeft die af aan zijn omgeving. Dit welbekende 'transpireren' wordt helaas gedwarsboomd door ons beruchte zeeklimaat. Want de lucht is bij ons vaak al zó vochtig, dat uw lichaam zijn warmte niet kwijt kanen noodgedwongen bij zich moet houden, zodat u dat 'oer-Hollandse-zomergevoel' krijgt van 'loodzware hitte'. Gelukkig brengt Mitsubishi Electric de begeerde verfrissing met systemen die de lucht lekker koelen, maar véél belangrijker nog: die het vocht eruit filteren. Zodat uw eigen natuurlijke thermostaat weer volmaakt zijn werk kan doen. Op deze manier brengt Mitsubishi Electric de mens in harmonie met zijn omgeving: 's zomers én 's winters, want uw airconditioner kan desgewenst veel meer dan koelen alleen...

U geniet pas echt van uw airco, als u nauwelijks merkt dat hij er is. Daarom werkt Mitsubishi Electric al ruim 60 jaar aan subtiele systemen, die op alle mogelijke manieren bijdragen aan een prettig leef- en werkklimaat. U hebt dus straks het complete comfort van een geruisarme airconditioner, die een haast onmerkbare, constante luchtstroom veroorzaakten die zich esthetisch aanpast aan uw interieur. Echter, uw airconditioner is niet alleen een weldaad in de zomer: de uitvoeringen met warmtepomp zorgen ook 's winters voor een aangenaam klimaat. Wij zijn gaarne tot uw dienst om u alles te vertellen over oplossingen, waarbij uw investering in airconditioning het gehéle jaar door rendabel is.


De Room Air Conditioners hebben een opmerkzaam laag geluidsniveau.
Door jarenlange ervaring slaagt Mitsubishi Electric er keer op keer weer in zowel binnen als buitenunits te ontwikkelen met een zeer laag geluidsniveau. Zo produceert de Deluxe inverter wand unit zelfs een geluidsniveau van slechts 21 dB(A). Momenteel de stilste airconditioner op de markt verkrijgbaar! (Bedenk daarbij dat het omgevingsgeluid in een rustige kamer ± 40 dB(A) bedraagt en 3 dB(A) al een geluidsverdubbeling betekent.)

Voortdurende research, moderne technieken en efficiënte productiemethoden vormen de basis voor het feit dat Mitsubishi Electric momenteel de grootste fabrikant van split-airconditioners ter wereld is. Met deze geavanceerde airconditioning systemen kan ieder binnenklimaat uitstekend beheerst worden.

Met een breed assortiment uiterst geavanceerde cassette-, plafond-, vloer-, wand- en kanaalmodellen, in single-split, muiti-split- of master-slave uitvoering brengt Mitsubishi Electric mensen in harmonie met élke omgeving. Of het nu om kantoren, winkels, medische centra, horecagelegenheden, computerruimten, home-offices, of woon- en slaapkamers gaat: in goed overleg met ons, creëert u altijd een oplossing, die past bij uw wensen en uw budget. Mitsubishi Electric wenst u nu alvast een bijzonder stimulerend leefklimaat toe!

 

Wand model

Mitsubishi Electric wandsystemen hebben een ruimtebesparende, moderne vormgeving en zijn ontworpen voor montage hoog aan de wand. Hierdoor is de luchtverdeling in de ruimte optimaal.

De zeer uitgebreide range wandairconditioners passen dankzij fraai designenergiezuinige en gebruiksvriendelijke werking moeiteloos in woon- en/of slaapkamer, praktijk, computerruimte, kantoor, etc. De wandmodellen van Mitsubishi Electric staan garant voor fluisterstil comfort.

Cassette model

De Mitsubishi cassette airconditioning systemen zijn speciaal ontworpen voor airconditioning die onopvallend aanwezig dient te zijn. Voor kantoren, restaurants, winkels en woonhuizen is het cassettesysteem een perfecte oplossing. Het cassettemodel wordt grotendeels in het systeemplafond geïntegreerd. Het gedeelte dat zichtbaar blijft, heeft een slanke en moderne vormgeving. Het cassettemodel heeft twee-, drie- of vierzijdig uitblaassysteem, voor de meest effectieve luchtverdeling.

Alleen het aangename binnenklimaat verraadt de aanwezigheid van het Mitsubishi Electric cassettesysteem. Door gebruik te maken van een extra uitblaaskanaal kan tevens een aangrenzende ruimte worden geconditioneerd. Het geavanceerde luchtuitwerpsysteem garandeert een vrijwel geruisloze werking en een gelijkmatige verdeling van de lucht.

 Vloer model

De slank vormgegeven vloermodellen van Mitsubishi Electric kunnen direct op de vloer worden geplaatst. Het beschikbare koelvermogen in combinatie met het perfecte uitblaaspatroon en fluisterstille werking maakt dit model uitermate geschikt voor het klimatiseren van grotere vertrekken zoals ontvangstruimten, computer- en serverruimtes, showrooms, laboratoria, eetzalen, etc.

 

 

 

 

 

 

Plafond model

Mitsubishi Electric plafondmodellen worden strak onder het plafond gemonteerd en hebben een aantrekkelijk gestroomlijnde vormgeving, waardoor deze in elk interieur kunnen worden toegepast. Voor kantoren, restaurants, winkels, laboratoria, showrooms etc. is het plafondsysteem een uitermate geschikte oplossing. Dankzij speciaal ontworpen trommelventilatoren is Mitsubishi Electric er in geslaagd een plafond onderbouw model te ontwikkelen dat behoort tot de meest stille modellen ter wereld. Opnieuw een topprestatie van Mitsubishi Electric.

 

Buiten units

De buitenunits van Mitsubishi zijn zeer compact en voorzien van een weersbestendige metalen omkasting. Aangezien er tegenwoordig steeds hogere eisen gesteld worden aan geluidsbelasting, speelt Mitsubshi-Electric hierop in door de stilste buiten units te ontwikkelen. Dankzij energiebesparende rotary en scroll compressoren wordt het energieverbruik en het geluidsniveau beperkt tot een absoluut minimum.

 

Mitsubishi airconditioning systemen worden standaard geleverd met een unieke 3 jaar fabrieksgarantie.

 

Warmtepomp systemen

Het warmtepomp systeem, de airconditioner voor de toekomst!

In Nederland, worden hoofd-zakelijk airconditioners verkocht om te koelen. Verwonderlijk, omdat er slechts zo'n 120 dagen per jaar gebruik van wordt gemaakt. Dus waarom geen airconditioner die het hele jaar door kan worden ingezet.

Een warmtepomp airconditioner ziet er precies hetzelfde uit als een airconditioner die alleen kan koelen. Echter met het verschil dat deze tevens kan verwarmen.

 • Warmtepomp airconditioners bieden vele voordelen:

  • Goedkope energie (rendement van ca. 300%).
  •  
  • Verkorten van het stookseizoen. (De CV-ketel, rendement max. 85%, hoeft pas bij zeer strenge vorst ingezet te worden. In sommige situaties is aanschaf van een ketel geheel overbodig).
  •  
  • Schone energie (er wordt geen gebruik gemaakt van fossiele brandstof.
  •  
  • Directe warmte. (warmtepompmodellen geven direct warmte af bij inschakeling).
  •  
  • Luchtzuivering (door de circulatie zal de lucht via het ingebouwde luchtfilter continu worden gezuiverd).

   

  Goed advies is echter van doorslaggevend belang voor het succes van uw investering. Want u profiteert pas optimaal van uw airconditioner als het systeem zorgvuldig is afgestemd op de vorm, grootte, functie en indeling van de beoogde ruimtes. Daarom nemen wij alle tijd om u deskundig te adviserenen staan wij garant voor een vakkundige montage en een precieze afstelling van uw systeem. Zodat iederéén straks een maximaal profijt heeft van een volmaakt klimaat en gereguleerde luchtstroom. 

   kleurlijn

  Wij leveren en installeren alleen wereldmerken:

  Carrier     DéLonghi   Dometic  

  Mitsubishi  en  Panasonic

  kleurlijn

   

  Meer informatie?

  Sentjens Airconditioning Molenaarsgraaf

  Polderweg-Oost 18
  2973AN  Molenaarsgraaf
  tel 0184-641972
  fax 0184-649194

  E-m@il:

   

  Copyright © 2017 Sentjens Airconditioning

  All Rights Reserved.
   

  Foto's: Mitsubishi, Sentjens.