Tel. +31 (0)184-641972
Polderweg-oost 18, 2973AN Molenaarsgraaf Nederland
saunabouw@sentjens.nl Contact

Saunas

Home » Saunas
Al sinds 1993 ontwerpen, produceren en leveren wij prefab saunas welke bij uitstek geschikt zijn voor in huis en met enkele technische aanpassingen geschikt gemaakt kunnen worden voor intensief professioneel gebruik.

Wij produceren en/of leveren géén seriematig vervaardigde “fabrieks saunas”. Al onze prefab sauna’s worden voor elke klant afzonderlijk in onze eigen saunawerkplaats en op ambachtelijke wijze met de hand vervaardigd.
Elke sauna wordt op de stelvloer uit ‘prefab’ elementen opgebouwd, zodat de sauna perfect voldoet aan de door u bestelde vorm en afmetingen. Daarom is bij ons ook elke gewenste vorm, afmeting en indeling van uw saunacabine mogelijk.

Nadat de cabine compleet opgebouwd is wordt het interieur zuiver passend geproduceerd. Zodra daarna de gehele cabine compleet is wordt deze gedemonteerd en kan deze aan u geleverd worden.
De wanden en het plafond van de sauna worden in handzame panelen geleverd van maximaal ca. 60cm breedte, zodat deze ook gemakkelijk naar de gewenste verdieping gebracht kunnen worden, om daar de sauna  op te bouwen.

Maatwerk sauna met glas en Hemlock hout

Een uitgekiende oplossing om op verdiepingen en zelfs bij zolders met een Vlizotrap een sauna in uw huis te plaatsen!

Met onze bouwwijze kunnen de prefab saunacabines op de door u gewenste plaats worden opgebouwd en blijven altijd demontabel. Tevens kunnen we deze sauna´s als zelfbouw pakket leveren, zodat u zelf de hele sauna kunt bouwen. Alle materialen zijn exact op maat en van dezelfde hoge kwaliteit als de prefab sauna´s.

Sauna DHZ bouwpakket

Vanzelfsprekend leveren wij ook alle denkbare accessoires en toebehoren, en leveren wij ook alle materialen om zelf een sauna te bouwen.

Wilt u meer informatie?

Bezoek onze showroom en laat u vrijblijvend adviseren. In de showroom staan voor u diverse sauna’s en infrarood cabines opgesteld, zowel standaard als maatwerk, om u onze vaardigheden te tonen.

Openingstijden:

Maandag: Gesloten
Dinsdag tot vrijdag van 10.00 uur tot 17.00 uur
Zaterdag: 10.00 uur tot 16.00 uur
Op zon- en feestdagen altijd gesloten.

Volop gratis parkeergelegenheid 

Producten
Sentjens Saunabouw

Polderweg-Oost 18
2973 AN Molenaarsgraaf Nederland
tel. +31 (0)184 -641972
saunabouw@sentjens.nl

Openingstijden

Privacyverklaring  

Realisatie Webdesign Alblasserwaard

© 1993-2024 Sentjens Saunabouw Molenaarsgraaf Holland