Tel. +31 (0)184-641972
Polderweg-oost 18, 2973AN Molenaarsgraaf Nederland
saunabouw@sentjens.nl Contact

Maatwerk

Home » Saunas » Maatwerk
Sauna op maat

Sinds 1993 produceren en leveren wij saunacabines welke bij uitstek geschikt zijn voor in huis en met enkele technische aanpassingen geschikt gemaakt worden voor professioneel gebruik. Onze specialiteit is het produceren van maatwerk sauna’s. Zo kunnen we in vrijwel voor elke ruimte een sauna op maat ontwerpen en produceren.

Saunadeur in badkamerwandWij produceren en/of leveren géén seriematig vervaardigde ‘fabriekskabines’, maar onze sauna’s worden voor elke klant afzonderlijk in onze eigen saunawerkplaats en op ambachtelijke wijze met de hand vervaardigd.

Elke sauna wordt op de stelvloer uit handzame ‘prefab’ elementen opgebouwd, zodat de sauna perfect voldoet aan de door u bestelde vorm en afmetingen.

Sauna met Velux raam Daarom is bij ons ook elke gewenste vorm, afmeting en indeling van uw saunacabine mogelijk. Sauna’s met halfronde (bol of hol) zijde(n), schuin plafond voor plaatsing onder een schuin dak, extra hoeken als er een schoorsteen of leidingkoker in de ruimte is, venster(s) in de wand, opname van een Velux raam in een schuin dak et cetera, wij hebben deze al veel gemaakt.

 

 

 

 

 

Nadat de cabine compleet opgebouwd is wordt het interieur zuiver passend geproduceerd. Velux venster in saunaZodra daarna de gehele cabine compleet is wordt deze gedemonteerd en kan deze aan u geleverd worden. De wanden en het plafond van de sauna worden in handzame panelen geleverd van maximaal ca. 60cm breedte, zodat deze ook gemakkelijk naar de gewenste verdieping gebracht kunnen worden. Een uitgekiende oplossing om op verdiepingen, en zelfs bij zolders met een vlizo trap, een sauna in uw huis te plaatsen!

 

Met onze bouwwijze en opgedane ervaringen kunnen de saunacabines op elke door u gewenste plaats worden opgebouwd en blijven altijd demontabel.

Vanzelfsprekend leveren wij ook alle denkbare accessoires en toebehoren uit voorraad, en leveren wij ook alle materialen om zelf een sauna te bouwen.

Wilt u meer informatie?

Bezoek onze showroom en laat u vrijblijvend adviseren. In de showroom staan voor u diverse sauna’s en infrarood cabines opgesteld, zowel standaard als maatwerk, om u onze vaardigheden te tonen.

Openingstijden:

Maandag: Gesloten
Dinsdag tot vrijdag van 10.00 uur tot 17.00 uur
Zaterdag: 10.00 uur tot 16.00 uur
Op zon- en feestdagen altijd gesloten.

Volop gratis parkeergelegenheid 

Producten
Sentjens Saunabouw

Polderweg-Oost 18
2973 AN Molenaarsgraaf Nederland
tel. +31 (0)184 -641972
saunabouw@sentjens.nl

Openingstijden

Privacyverklaring  

Realisatie Webdesign Alblasserwaard

© 1993-2024 Sentjens Saunabouw Molenaarsgraaf Holland