Sauna renovatie

Sauna renovatie

Na vele  jaren intensief gebruik van uw sauna is deze wellicht toe aan een renovatie cq. revisie. Indien u beschikt over een sauna waarvan de structuur nog goed is maar het interieur en/of de wanden een opknapbeurt nodig hebben, bieden wij u graag onze diensten en expertise aan. Het renoveren van de sauna heeft tot voordeel dat u kunt u besparen op grote investeringen. De sauna zal daarna weer voor vele jaren bruikbaar zijn.

Holiday Inn Hotel Leiden
Sauna voor renovatie Sauna na revisie

Na het inmeten wordt een en ander in onze werkplaats geproduceerd en renoveren we de sauna veelal in één werkdag.

Sauna de Elzenhof, Tielt Winge België
Sauna voor renovatie Sauna na revisie

Revisie van 2 saunas bij LEEF! te Zaandam
Gereviseerde sauna LEEF 2020 Gereviseerde sauna LEEF 2020
Sauna voor renovatie Sauna na renovatie

Reparatie van sauna’s en schadeherstel

Daarnaast kan het zijn dat de sauna aan de wanden, saunabanken en/of saunaoven beschadigd geraakt is, of er in het ergste geval een korte saunabrand gewoed heeft. Ook dan is het lang niet altijd nodig om de sauna te vervangen, maar kunnen wij deze voor u zodanig repareren dat deze daarna snel weer als nieuw te gebruiken is.

Samen met u en/of uw verzekeraar, schade-expert, technisch adviseur etc. beoordelen we de schade en de benodigde herstelwerkzaamheden.

Vooraf maken wij altijd eerst een rapport met bevindingen en werken we deze met uw wensen  uit tot een offerte voor de renovatie en/of herstelwerkzaamheden. Alle kosten zijn daarin opgenomen zodat u daarmee een snel en helder totaaloverzicht krijgt.

De interieurdelen, houten toebehoren cq. accessoires worden daarna vakkundig in onze eigen werkplaats vervaardigd uit geselecteerd saunahout. Deze worden vervolgens door onze eigen vakmensen ingebouwd en beschikt u in korte tijd weer over een zo goed als nieuwe sauna, welke weer voldoet aan de hedendaagse eisen.
Voordeel van onze werkwijze is dat de werkzaamheden vaak op één werkdag uitgevoerd kunnen worden, en daarmee een minimale overlast voor u en uw bezoekers oplevert.

Ook de ovens, saunabesturingen en alle denkbare accessoires leveren wij uit voorraad zodat we u bij calamiteiten snel kunnen helpen.

Uw bezoekers zullen het zeker waarderen en uw sauna met plezier blijven bezoeken.